”Liverpool vill värva PSG-stjärna”

Av: Kristopher Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Uppgifter: Var på plats i Paris i helgen

Pastore kramar om Zlatan.
Foto: AP
Pastore kramar om Zlatan.

Liverpool vill värva Javier Pastore.

Det uppger France Football i dag.

Enligt den ansedda tidningen fanns Liverpools chefscout på plats för att se argentinaren i Paris i helgen.

Det var i början av oktober som Jürgen Klopp klev in i Liverpool som ersättare till sparkade Brendan Rodgers. I ett Liverpool haltat markant i början av säsongen har Klopp börjat sätta sin prägel på laget.

Och även om det inte blir någon topp fyra-placering denna säsong har Liverpool chansen att nå Champions League genom att vinna Europa League – där man ligger under 0-1 efter det första mötet borta mot Villareal.

”Matchar Klopps filosofi”

Till sommaren kan fansen också hoppas på Klopp-inspirerade förstärkningar under transferfönstret.

I dag uppger ansedda franska tidningen France Football att PSG:s argentinske stjärna Javier Pastore är en måltavla under sommaren.

Enligt tidningen finns Pastore på Klopps shoppinglista då han ”matchar tyskens filosofi” och Liverpools chefscout Kevin Hunt ska ha funnits på plats för att se argentinaren i spel i helgen.

Köptes dyrt

Pastore är inne på sin femte säsong med PSG men har slitits med småskador och litet förtroende från tränare Laurent Blanc under denna säsong.

Enligt France Football finns också intresse från Juventus då man i Italien minns honom väl från hans tid i Palermo. Det var från Palermo han köptes för hela 45 miljoner euro 2011 som den första stora stjärnan till Paris.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.