Romelu Lukaku är tillbaka.

Efter ha gått mållös i ligaspelet i över tre månader slog han i dag till.

Belgaren nickade in segermålet borta mot Aston Villa.

Romelu Lukaku, 28, har haft en tung säsong sedan återkomsten till Chelsea i somras och har bara gjort tre ligamål.

Visserligen gjorde han ett mål mot Zenit i Champions League den 8 december men senaste målet i Premier League kom den 11 september. Det är 106 dagar sedan.

Då blev det två mål mot Aston Villa och uppenbarligen behövde han ställas mot samma motstånd för att bryta sin måltorka.

Blev matchhjälte

Belgaren fick hoppa in i paus vid ställningen 1–1 efter ett dråpligt självmål av Reece James och en kvittering av Jorginho på straff så slog anfallaren till efter bara tio minuter på plan.

Han nickade mycket vackert in ledningsmålet efter ett inlägg av Callum Hudson-Odoi.

Chelsea vann till slut med 3–1 efter att Jorginho gjort ett andra mål på straff på tilläggstid. Londonklubben tog därmed en viktig seger i kampen om ligatiteln.

– Jag behövde en insats som den i dag. Det har varit tufft att bara få spela i slutet av matcherna. Jag har fortsatt jobba hårt och jag är glad över min insats och måste fortsätta köra på, säger Lukaku till Sky Sports.