Bale avgjorde för Real - vägrade fira målet

Uppdaterad 2019-02-25 | Publicerad 2019-02-24

Två straffar behövdes för att säkra tre poäng.

Real Madrid besegrade Levante med 2–1 på bortaplan.

Gareth Bale, 29, vägrade dock fira målet efter kritiken.

Strax före halvtid försökte Luka Modric hitta in med ett inlägg i straffområdet. Bollen stoppades av en spelare i Levante. Domaren tog hjälp av VAR vid situationen och pekade sedan på straffpunkten.

Karim Benzema sköt in 1–0.

Levante kom tillbaka. En kvart in i andra halvlek stod det 1–1 på resultattavlan efter att Roger fixat kvitteringsmålet.

Lyckat inhopp av Bale

I den 74:e minuten bytte Real Madrid ut Benzema mot Gareth Bale. Efter fyra minuter tryckte Bale in 2–1.

Real Madrid fick straff och walesaren hittade rätt från straffpunkten. Efteråt ville lagkamraterna fira med Bale, men 29-åringen vägrade. Han bara sprang därifrån. Relationen till de andra i laget verkar vara frostig.

Pratar inte omklädningsrummet

Det har varit en del skriverier kring Bales situation i den spanska storklubben. När Real Madrid spelade mot Real Sociedad i januari åkte Bale hem trots att matchen inte var slut. Han blev kritiserad för det i efterhand.

Marcelo berättade nyligen för Marca att Bale inte är så aktiv i omklädningsrummet, walesaren har inte lärt sig spanska och pratar knappt med de andra i laget.

Real Madrid är på tredje plats i La Liga.