Förra säsongen vann Juventus Scudetton för fjärde året i rad.

Andrea Pirlo, 36, lämnade för spel i New York City, Carlos Tevez återvände hem till Boca Junios – och Arturo Vidal skeppades i väg till Bayern München för 375 miljoner kronor.

In i stället med Sami Khedira, Mario Mandzukic och Paulo Dybala.

Målexplosion

Och nyförvärven stod i centrum direkt i supercupfinalen mot Lazio.

I den 69:e minuten pressade sig Mandzukic emellan två Lazio-försvarare och nickade in 1-0 – och fyra minuter senare tackade Dybala för Paul Pogbas framspelning genom att dundra in bollen i nättaket fram till 2-0, vilket blev matchens slutresultat.

”Fantastiskt”

Därmed har ”Juve” tagit sin första titel för säsongen.

– Det kändes riktigt bra. Att få göra mitt första mål för Juventus i en final … det är fantastiskt, säger Dybala enligt Football-Italia.