Pogba kritiserar Mourinho: ”Det hade aldrig Ole gjort”

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Clive Rose / Getty Images Europe

FOTBOLL

Manchester United-stjärnan Paul Pogba frodas under norske tränaren Ole Gunnar Solskjaer.

Men relationen med förra tränaren José Mourinho var inte lika bra.

– En dag hade jag en bra relation med Mourinho – nästa dag visste jag inte vad som hände hänt, säger Pogba till Sky Sports.

Pogbas frostiga relation med José Mourinho under portugisens sejour i klubben är väl dokumenterad. Fransmannens prestationer efter Ole Gunnar Solkjaers intåg i klubben har varit bättre, och nu talar Pogba ut om Mourinhos ledarstil.

– Vad jag har nu med Ole är helt annorlunda, han hade aldrig gått emot sina spelare på samma sätt (som Mourinho gjorde), säger 28-åringen.

Mourinho, som fick sparken från Manchester United i december 2018, leder i dag Tottenham. Pogba hävdar att Mourinho frös ut vissa spelare i laget.

– Det är inte som att Ole agerar som att vissa spelare inte existerar längre. Det är skillnaden mellan Mourinho och Ole, säger han.

”Konstigt”

Pogba värvades till den röda delen av Manchester för en rekordsumma 2016. Men under Mourinhos tid i klubben trivdes inte fransmannen.

– En dag hade jag en jättebra relation med Mourinho, alla såg det, men nästa dag vet jag inte vad som hände. Det är det konstiga, jag kan inte ens förklara för jag vet inte vad som hände, säger Pogba.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.