Publicerad 2018-12-01

Utan Victor Nilsson Lindelöf fick Manchester United en mardrömsstart mot Southampton.

Men Romelu Lukaku och Ander Herrera räddade laget från fiasko.

Victor Nilsson Lindelöf har storspelat för Manchester United de senaste matcherna och utsågs till månades spelare av klubben.

Men svensken skadade sig i matchen mot Crystal Palace tidigare i veckan och kommer att vara borta i över en månad med en skadad ljumske.

Utan Nilsson Lindelöf fick United problem mot nästjumbon Southampton. Stuart Armstrong satte 1-0 i den 13.e minuten och sju minuter senare ökade Cédric Soares på till 2-0.

Lukaku bröt måltorkan

Men United kom tillbaka. Romelu Lukaku, som inte hade gjort mål på tolv matcher, reducerade i den 33:e minuten och i 39:e satte Ander Herrera kvitteringen.

Men United lyckades aldrig vända matchen och tappade, precis som mot Crystal Palace senast, poäng i Premier League

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se