Bajramis comeback slutade med förlust

Publicerad 2016-01-22

Emir Bajrami byttes in i andra halvlek.

Elfsborgs första träningsmatch för året slutade med 2-4-förlust mot Nordsjälland.

Positivt: Emir Bajrami gjorde comeback.

Negativt: Viktor Claesson utgick skadad, skriver Borås Tidning.

Elfsborg fick en blytung start på årets matchande. Efter nio minuter borta mot Nordsjälland stod det 0-2 på resultattavlan och i samma minut som Tobias Mikkelsen satte tvåan haltade Viktor Claesson av planen skadad.

In kom Viktor Prodell – som satte 1-2 och 2-2 inom loppet av 20 minuter.

Inte spelat på ett år

Närmare en seger än så kom dock aldrig Borås-laget, i andra halvlek gjorde danskarna både 3-2 och 4-2.

Precis när 4-2-målet satt kom dock en glad nyhet för alla elfsborgare, då klev nämligen före detta landslagsspelaren Emir Bajrami in i handlingen. Skadedrabbade Bajrami kom till klubben i fjol men spelade inte en enda match, hans senaste fotbollsmatch var för Panathinaikos i början av 2015.

Efter matchen kom lugnande besked kring Viktor Claesson – skadan var "bara" en lårkaka.