Delade på poängen - efter två bjudningar

Publicerad 2015-04-11

Mötet mellan Malaga och Atlético Madrid slutade 2-2

Ett långt inkast från vänster, Malagas målvakt Carlos Kameni tappar bollen och bäddar för Griezmanns 1-0.

Tolv minuter senare sätter Fernando Torres bollen i eget mål.

I den andra halvleken ger Samuel Malaga ledningen. Men kvitteringen kom från en offsidestående Antoine Griezmann.

Mötet mellan Malaga och Atlético Madrid på La Rosaleda var en jämn och hård tillställning. I den första halvleken tog gästerna från huvudstaden ledningen - efter mycket hjälp från Kameni.

Jesus Gamez kastar ett långt inkast från vänster och Kameni tajmar upphoppet helt fel. Bollen rinner honom ur händerna och Griezmann är påpassligt framme och rakar in sitt 17:e mål för säsongen.

Tolv minuter senare var det Atléticos tur att bjuda hemmalaget på ett mål. På en hörna hårt slagen mot första stolpen når Fernando Torres först på och nickar bollen i eget mål. I och med självmålet hade båda Atléticos anfallare gjort mål, ett i rätt mål och ett i fel.

Trots ställningen 1-1 noterades Malaga inte för ett enda skott på mål.

Solklar offside på Griezmann

I den andra halvleken skapades det lägen åt båda hållen men det var efter ett misslyckat passningsförsök från Amrabat som helt frispelade Samuel Garcia.

Amrabats passning träffar mittfältaren Gabi och när bollen når Samuel Garcia lyfter 24-åringen bollen kyligt över Atlético-målvakten Jan Oblak. Men det var Atlético som fick sista ordet.

Antoine Griezmann satte sitt andra mål för matchen när han dunkade upp bollen i bortre krysset från nära håll till Malaga-försvararnas stora ilska.

Reprisbilderna visar att Griezmann stod i klar offsideposition när bollen slogs mot honom. Men domarna valde att godkänna målet.

Närmast för Atlético Madrid väntar ett derbymöte mot Real Madrid, som slog Eibar med 2-0 tidigare i dag, på tisdag i det första mötet av Champions League-kvartsfinalen.