Modo föll - efter Ritchies matchstraff

Publicerad 2016-10-07

Byron Ritchie fick matchstraff.

Det utnyttjade Vita Hästen som minuterna senare tog ledningen i powerplay.

Modo förlorade till slut med 1-2 – efter ett segermål med bara 15 sekunder kvar.

Drygt två minuter återstod av den första perioden mellan Vita Hästen och Modo. Då fick bortalagets kanadensare Byron Ritchie matchstraff för spearing på Rickard Palmberg.

– Han var lite vårdslös med klubban där, sa experten Harald Lückner i C More.

Vita Hästen utnyttjade det numerära övertaget och tog ledningen med bara en sekund kvar av perioden.

Avgjorde sent

Modo lyckades kvittera i mitten av den tredje perioden genom Patrik Karlkvist men det hjälpte inte.

Rickard Palmberg snuvade bortalaget på poängen när han satte 2-1 med bara 15 sekunder kvar.