Sedan satte Marcus Rashford 1-0 – i sin landslagsdebut för England.

Samtidigt blev 18-åringen historisk.

Daniel Sturridge har dragit på sig en vadskada och kunde inte spela landskampen mot Australien.

I stället för Liverpoolspelaren fick Manchester United-talangen Marcus Rashford debutera i det engelska landslaget.

18-åringen, som gjorde debut för United så sent som i februari, fick chansen från start och tog den direkt.

Redan efter tre minuter satte Rashford 1-0. På bänken satt Wayne Rooney och log.

Med sina 18 år och 208 dagar blev Rashford samtidigt den yngste spelaren att göra mål för England i sin debut.

”Otroligt verkligen”

Rooney byttes sedan in i den andra halvleken och satte 2-0 tio minuter in. Med kvarten kvar styrde Eric Dier in reduceringen i eget mål, efter att bara ha varit på planen i några minuter.

England försvarade dock sin ledning och vann matchen med 2-1. Efter matchen hyllades Rashford stort av lagkamraten Jordan Henderson.

– Otroligt verkligen. Den säsongen han har haft. Han är helt orädd, vill ha bollen hela tiden, säger han och fortsätter:

– Han är bra på allt, bra med bollen, bra rörelse, avslutar bra för en ung kille.