Isaks storform håller i sig – gjorde två mål

Publicerad 2019-07-27

Tre mål och en assist på fyra träningsmatcher.

Det är Alexander Isaks facit med nya klubben Real Sociedad.

Svenske anfallaren slog till i dagens träningsmatch mot Millwall – två gånger om.

Alexander Isak har haft en flygande start i Real Sociedad.

Ett mål i den första träningsmatchen och en assist gårdagens match mot Nottingham Forest.

Inför lagets fjärde match mot Championship-laget Millwall var anfallaren inblandad i offensiven så som defensiven.

19-åringen orsakade en straff efter 18 minuter. Millwall förvandlade det på bästa sätt och Jed Wallace satte 1–0.

Styrde in inlägg

Men repliken kom fort.

Alexander Isak fick en fin djupledsboll, vände och placerade kyligt in kvitteringen två minuter senare.

David Zurutuza gav spanjorerna ledningen efter halvtimmen spelad innan Millwall kvitterade till 2–2.

I den andra halvleken fortsatte svenske 19-åringen visa storformen och satte sitt andra mål för dagen när han styrde in ett inlägg från Adnan Januzaj. Millwall kvitterade ännu en gång och matchen slutade 3–3.

Härnäst väntar Alavés, dock utan skadade John Guidetti för Real Sociedad. I ligapremiären ställs man mot Valencia på Mestalla 17 augusti.