Hrgota tvåmålsskytt.

Branimir Hrgota hoppade in i cupmötet mot Werder Bremen och bjöd på två mål.

Dubbeln lyckades dock inte rädda svensklaget Borussia Mönchengladbach.

Werder Bremen vann matchen med 4-3.

Möjligheterna har inte haglat för den svenske anfallaren Branimir Hrgota i Borussia Mönchengladbach under hösten. Men när det på tisdagskvällen bäddades för åttondelsfinal i tyska cupen mot Werder Bremen kom chansen. Anfallaren började visserligen på bänken hemma på Borussia-Park, men i den andra halvleken kom bytet. Och visst blev det ett lyckat sådant.

Förlust trots succéinhoppet

Borussia Mönchengladbach låg under med 1-2 när Branimir Hrgota kom in i den 63:e matchminuten. Tio minuter senare tackade han för förtroendet när blev han blev frispelad och kvitterade till hemmapublikens stora förtjusning. Det blev även ett andra mål för svensken i matchen när han på tilläggstid fastställde slutresultatet. Matchen slutade dessvärre för svenskarnas del 4-3 till Werder Bremen efter att Anthony Ujah smitit mellan svenskens dubbel med två egna mål.

Den svenske lagkamraten Oscar Wendt spelade hela matchen för Borussia Mönchengladbach som bara har en match kvar innan vinteruppehållet. Hemma mot Darmstadt på Borussia-Park den 20 december.