Sänktes av banger – och avgjorde matchen

Uppdaterad 2016-11-15 | Publicerad 2016-11-11

Otäcka scener i Bukarest när Polen vann

En publikskandal avbröt VM-kvalmötet mellan Rumänien och Polen.

I den andra halvleken kastades ett knallskott in på planen och exploderade precis bredvid anfallsstjärnan Robert Lewandowski.

Men anfallaren reste sig – och avgjorde matchen med två mål.

Tråkiga scener har utspelats på nationalarenan i Bukarest.

VM-kvalmötet mellan Rumänien och Polen avbröts på fredagkvällen i tio minuter efter att ett knallskott, eller så kallad banger, kastats in i den andra halvleken.

Smällaren landade i Rumäniens straffområde vid en hörna och detonerade precis bredvid Polens Robert Lewandowski som chockad föll till marken.

Sjukvårdare sprang direkt in till Bayern München-stjärnan men kunde efter ett tag konstatera att det inte var någon större fara med spelaren.

Bengal brände sönder målet

Enligt Daily Mirror ska det ha varit oroligt på läktaren från båda supporterskaror. Huliganer ska ha drabbat samman i den första halvleken och förutom bangern ska även en bengal ha kastats in och landat på ett av målen och bränt ett hål i nätet.

Polen ledde matchen efter mål av Kamil Grosicki när spelet kunde återupptas i den andra halvleken.

Robert Lewandowski kunde spela vidare efter den otäcka händelsen och avgjorde senare matchen.

Först satte han 0–2 i den 82:a minuten – och på tilläggstid slog han till igen från straffpunkten.

Matchen slutade 0–3 och påföljder lär vänta på ett eller annat sätt från Fifa efter kvällens skandalscener i Bukarest.