Swanseas kross i FA-cupen – vann med 8–1

Uppdaterad 2018-02-08 | Publicerad 2018-02-06

Se FA-cupen på Kanal 5 och Eurosport samt fler höjdpunkter från FA-cupen på Eurosport.se

League 2-laget Notts County fixade fram ett omspel mot Swansea i FA-cupen.

Väl där föll man med förkrossande 8–1 mot Premier League-laget där två svenskar fick speltid.

Förra helgen lyckades Notts County från Englands fjärdedivision spela 1–1 på hemmaplan mot Swansea i FA-cupens fjärde omgång.

Under tisdagskvällen väntade därmed omspel – på bortaplan den här gången.

Då gick det betydligt sämre.

Notts County hade ingenting att sätta emot och Swansea vann till slut med förkrossande 8–1, deras största vinst någonsin i FA-cupen.

A-lagsdebut för 20-årig svensk

Redan efter en halvtimme stod det 3–0 sedan Nathan Dyer gjort två mål. Tammy Abraham gjorde 1–0-målet, och på tilläggstid i första halvlek såg han också till att bli tvåmålsskytt när han satte 4–1.

I andra halvlek fortsatte målen trilla in och med kvarten kvar fick den svenske 20-åringen Adnan Maric hoppa in för Swansea och göra A-lagsdebut. Kristoffer Nordfeldt vaktade målet hela matchen medan Martin Olsson blev kvar på bänken.

I åttondelsfinal väntar nu Sheffield Wednesday på bortaplan.