Kindberg: ”Hade större bud än det Isak gick för”

Av: Erik Karlsson

Publicerad:

Saman Ghoddos är klar för Amiens.

Enligt Sportbladets uppgifter får Östersund 60 miljoner för anfallaren men enligt Daniel Kindberg kunde det blivit betydligt mer.

– Vi hade ett bud som var såpass stort att summan hade varit större än den som Alexander Isak gick för i alla fall, säger han till SVT Sport.

Efter sju sorger och åtta bedrövelser är det klart att Saman Ghoddos kommer fortsätta sin karriär i Ligue 1-laget Amiens.

Enligt Sportbladets uppgifter går den iranske VM-spelaren för 60 miljoner kronor – vilket är den tredje största övergångssumman från allsvenskan någonsin. Endast trumfad av Zlatan Ibrahimovic, 82 miljoner, och Alexander Isak, 90 miljoner.

1 av 2 | Foto: Adam Ihse/TT

Men nu säger Daniel Kindberg att flytten till Amiens ändå inte var en jackpott för ÖFK. Klubben hade bud större än det som Dortmund betalade för Isak.

”Kan aldrig bli besviken”

– Vi hade bud som var betydligt mer attraktiva, men det här är ett jättebud och det är ingen direkt felaktig spekulation att det är den tredje största transfern från Sverige, säger Kindberg till SVT.

Men det var aldrig aktuellt att försöka pressa Ghoddos till en flytt till klubben med det högsta budet.

– Jag kan aldrig bli besviken på Saman för de val han gör. Han är en stor människa och vi har en fantastisk relation. Vi fick mycket slantar ändå, så vi ska inte gnälla, säger Daniel Kindberg.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.