Otäck skada för Ibrahimovics anfallskollega

Av: Emil Eiman Roslund

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Maurizio Lagana / Getty Images Europe

Ingen Zlatan Ibrahimovic för AC Milan.

Som tvingades byta ut svenskens anfallskollega Ante Rebic efter en otäck skada.

Knappa timmen in i bortamatchen mot Crotone, som Milan vann med 2–0, inträffade incidenten. Ante Rebic sprang på en djupledsboll, men snubblade. Och i fallet landade han på sin vänsterarm, kroaten reste sig snabbt men grimaserade ordentligt.

Detta eftersom armen hängde onaturligt, armbågen stack ut och det såg ut som om armen var ur led. Han byttes ut direkt och ersattes av Lorenzo Colombo.

– De goda nyheterna är att det inte verkar röra sig om en fraktur. Jag hoppas att det stämmer, för utan Zlatan också har vi det tunt med anfallare. Och jag hoppas att Rebics skada inte kräver lång rehabilitering, säger Milans tränare Stefano Pioli.

Andra raka segern

Segermålen i matchen ordnade Franck Kessie från straffpunkten och Brahim Diaz med ett enkelt avslut nära mållinjen. Milan har nu inlett Serie A-säsongen med två raka segrar. I den första mot Bologna, också 2–0, blev Zlatan Ibrahimovic tvåmålsskytt.

38-årige svensken saknades i dagens match eftersom han tidigare i veckan testade positivt för coronaviruset, och sitter i karantän.

Laddar Matchöversikt
Laddar Tabell
Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.