Uppdaterad 2018-08-10 | Publicerad 2014-02-23

Stefan Radu, 27, blev hjälte för Lazio på söndagskvällen.

Rumänen klippte in två mål i 3-2-segern mot Sassuolo.

Den första fullträffen var en riktig kanon.

Mållöst, knappt tio minuter kvar till halvtid. Då fick Stefan Radu bollen i mitten, tio meter utanför Sassuolos straffområde.

27-åringen avancerade och tryckte till med vänster - han fick på en kalasträff som satt perfekt bredvid en chanslös Gianluca Pegolo i bortalagets målbur.

Ledningen höll till halvtid, och halvvägs in i andra halvlek såg det ut att bli en uddamålsvinst för hemmalaget.

Fyra mål på drygt tio minuter

Men förre Lazio-spelaren Sergio Floccari kvitterade i den 72:e minuten. Bara minuten efteråt tryckte Miroslav Klose in 2-1 till hemmalaget.

Men jumbon kvitterade i den 79:e minuten genom en vacker frispark från Antonio Floro Flores.

Men Radu blev hjälte några minuter senare när han tryckte in avgörande 3-2 för Lazio, som tog sin första vinst på fyra matcher.