Delad pott när Åryd tog emot Sölvesborg

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Hemmalaget Åryd och Sölvesborg tog en poäng var i mötet i division 3 sydöstra Götaland i fotboll. Matchen slutade 3–3 (2–2).

– Vi gör en fantastisk match. Vi åker på ett tveksamt rött kort precis innan paus och då får vi kriga extra. Nivån på domarna idag är under all kritik! Att vi är besvikna efter en pinne samtidigt som Sölvesborgs är glada över en pinne med en man mer i 45 minuter. Lägg där till att vi fick ett rött till i slutet. Trots besvikelsen av förlorade poäng är jag sjukt stolt över grabbarna! Alla förtjänar en stor klapp på axeln, tyckte Åryds tränare Ivan Spahic, efter matchen.

Sölvesborgs tränare Daniel Nilsson tyckte så här om matchen:

– En svag match från vår sida. Trots ledning med både 1-0 och 2-1 och en man mer i hela andra halvlek så skapar vi för lite målchanser. Vi är svaga i vårt passningsspel och beslutsfattande vilket gör att Åryd får flera bra omställningslägen. Vår målvakt Anton Kjelsson räddar ett poäng åt oss.

Oliver Nedanovski 2 och Oscar Andersson gjorde Åryds mål, medan Marcus Ekenberg 2 och William Stjernberg stod för gästernas målgörande.

I nästa match, lördag 8 augusti 14.00, har Åryd Växjö Norra borta på Åbo Idrottsplats, medan Sölvesborg spelar borta mot Pukeberg.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.