Lindelöf stoppade stjärnbråk (?) på Uniteds försäsong

Duon i ordväxling när Manchester United samlades

Av: Makoto Asahara

Publicerad:
Uppdaterad:

Manchester United har landat i Australien för att inleda sin försäsong.

Det verkar dock, om man ska tolka dagens bilder, inte vara med helt muntra miner.

I ett klipp på klubbens Twitterkonto ser det ut som att Victor Nilsson Lindelöf stoppar ett eventuellt bråk mellan Paul Pogba och Jesse Lingard.

I bilderna som kablades ut på Manchester Uniteds Twitterkonto under dagen verkar det som att en hetsk situation mellan flyttryktade stjärnan Paul Pogba och Jesse Lingard uppstår.

I den korta videosnutten ser man att Victor Nilsson Lindelöf då tar tag i och håller fast fransmannen, som vänt sig mot Lingard med en till synes bister min.

I en längre version av klippet som senare dök upp på sociala medier så har dock spelarna i fråga ganska snabbt släppt den eventuella konflikten.

1 av 2

Ryktas vilja lämna

Att just Paul Pogba inte är på något strålande humör över att vara på plats i Perth med resten av Unitedlaget är inte helt överraskande om man ska tro de transferrykten som florerat kring mittfältaren.

Under ett event i Tokyo i juni förkunnade Pogba i en tv-intervju att han sökte en ny utmaning, och enligt uppgifter var försäsongssamlingen med United en samling han helst hade velat undvika.

Real Madrid och Juventus är de två klubbar som ryktas vara intresserade av den 26-årige mittfältsstjärnan.

För Lindelöf verkar dock bilderna gett ganska bra PR.

På Twitter är det många Unitedsupportrar som uttrycker att de vill se svensken med kaptensbindeln i United efter videoklippet.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.