På reservlagets arena vann laget planenligt mot Eibar med 3–1.

Santiago Bernabeu ska renoveras och Real Madrid har fått förflytta sina hemmamatcher till reservlaget Castillas arena, Alfredo Di Stéfano-stadion.

Kapaciteten ligger på 6 000 åskådare jämfört med Santiago Bernabeu som rymmer 81 000. Något som visserligen spelar mindre roll när publik inte är tillåtet.

Rivstart

Att Real Madrid spelade på ”okänd” mark märktes dock inte. Redan efter fyra minuter studsade en boll fram till Toni Kroos vid straffområdeskanten. Med ett tillslag smällde tysken snyggt till bollen i en båge över målvakten och in i nät.

När första halvlek var slut hade ledningen växt till 3–0 efter mål av Sergio Ramos och Marcelo.

– Det var klass från Real Madrid i en halvlek. Det räckte, säger C Mores expert Anders Andersson.

Real Madrid vann till slut med 3–1 och är fortsatt två poäng efter serieledande Barcelona.