Andreas Isaksson.

Andreas Isakssons Kasimpasa åkte på en storförlust i den turkiska ligan.

Abdul Khalilis och Loret Sadikus Mersin vann med hela 6-2.

I turkiska Super Lig vankades det under söndagen svenskmöte. För Abdul Khalili och Loret Sadiku blev det betydligt roligare än för Andreas Isakssons Kasimpasa.

Kasimpasa gick till halvtidsvila med ett 1-0 underläge mot Mersin. I den andra halvleken skulle dock Andreas Isaksson få släppa in betydligt fler mål. Abdul Khalili utökade Mersins ledning till 2-0 efter knappa timmens spel och under den sista kvarten skulle Isaksson få hämta än fler bollar i målet.

Svenskarna spelade hela matchen

Welliton punkterade slutresultatet till 6-2 i den 89:e minuten och därmed kunde Mersin skapa sig ett trepoängsförsprång ner till Kasimpasa.

Såväl Mersins svenskduo Loret Sadiku och Abdul Khalili som Andreas Isaksson i Kasimpasa spelade hela matchen.

Efter 19 omgångar placerar sig Mersin på en åttondeplats i turkiska Super Lig - en placering före Kasimpasa.