Dejan Kulusevski började på bänken för Juventus.

Men i den 20:e minuten fick han bytas in sedan Paulo Dybala tvingats utgå.

Argentinaren brast ut i gråt på väg mot bänken.

Juventus ställdes mot Sampdoria i den tidiga söndagsmatchen i Serie A.

Det var uppdukat för svenskmöte – men det såg supportrarna ut att snuvas på. Albin Ekdal startade visserligen för Sampdoria, men Dejan Kulusevski placerades på bänken för sitt Juventus.

Paulo Dybala.

Det skulle det snabbt bli ändring på. Efter att storstjärnan Paulo Dybala gett hemmalaget ledningen grimaserade han illa en stund senare. Detta efter en sekvens där han försökte täcka en boll, men av bilderna att döma såg ut att landa fel därefter.

Kämpade mot tårarna

Argentinaren valde då självmant att lämna planen samtidigt som han kämpade mot tårarna. Efter en stunds kamp fick han ge vika, och torka undan de tårar som börjat rinna. Dybala missade stora delar av förra säsongen på grund av skadeproblematik. På vägen ut tröstades han av lagkamraterna Federico Chiesa och Rodrigo Bentancur.

Dejan Kulusevski byttes in.

– De första rapporterna från Sky Italia talar om att det är allvarligt (skadan). Hur allvarligt vet vi inte, men det kommer göras röntgentestar och annat i morgon. Juventus får troligtvis räkna med att klara sig utan Dybala en tid framöver, säger C Mores kommentator Christoffer Svanemar sedan i sändning.

Kulusevski med vacker assist

Efter skadan skulle då Kulusevski komma in, men då bytet var tvunget att genomföras med kort varsel var han inte förberedd. Snabbt lyckades han dock komma på fötter och få av sig sin avbytarväst.

Med Kulusevski inbytt fick vi alltså båda landslagssvenskarna på plan. Då gick Juventus upp i en 2–1-ledning i den andra halvleken, sedan Leonardo Bonucci utökat ledningen på straff och Maya Yoshida reducerat med en välplacerad nick.

I den andra halvleken klev Kulusevski in i handlingen på allvar. Med en läcker aktion serverade han Manuel Locatelli öppet mål, varpå den italienske mittfältaren satte 3–1.

Sampdorias Antonia Candreva reducerade, men mötet slutade med Juventus-viktoria, 3–2.

Lagets andra raka seger efter fiaskoöppningen på säsongen.