Uppdaterad 2018-11-07 | Publicerad 2018-11-06

Milan Pavkov fick Rajko Mitic att koka över.

Med två mål såg han till att Röda Stjärnan skrällde mot Liverpool på hemmaplan.

Den serbiska klubben vann med 2–0.

– Vi gjorde det för enkelt för de. Men det förtjänade segern med tanke på den passionen de visade, säger Jürgen Klopp enligt Liverpool Echo.

Röda Stjärnan höll emot hemma mot Napoli, den serbiska storklubben fick en poäng efter 0–0.

Mot Liverpool stod den serbiska storklubben fick en jätteskräll och vann med 2–0. Efteråt fick Liverpools manager Jürgen Klopp en fråga om han kunde sätta fingret på vad som gick fel:

– Jag har bara tio fingrar..., svarade Klopp.

Hemmalaget inledde piggt och skapade flera fasta situationer. På den fjärde hörnan fick Röda Stjärnan utdelning.

Liverpool missade markeringen av Milan Pavkov. Han kom upp bra på hörnan och nickade in 1–0 bredvid Alisson Becker i den 22:e minuten.

Fick kanonträff

Sju minuter senare var det dags igen.

Pavkov fick bollen centralt i banan på offensiv planhalva. Han avancerade framåt och drog till med högerfoten. Han fick en bra träff och bollen satt i ena krysset.

Liverpool försökte i andra halvlek, men gjorde ingen bra match. Det var en svag insats av Jürgen Klopps mannar. Röda Stjärnan stod emot och tog tre poäng.

– Atmosfären härinne var inget problem för oss. Men efter det andra målet fick de vittring, säger Klopp enligt Liverpool Echo.

Napoli och PSG spelade 1–1 i Italien i kväll. Napoli och Liverpool har sex poäng och toppar grupp D. PSG är trea och Röda Stjärnan fyra.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se