Asllani målskytt för Real Madrid i spanska cupen

Publicerad 2022-04-24

Det blev ett märkligt matchprotokoll när Real Madrid tog sig till semifinal.

Matchens fjärde – och sista – mål gjordes av Kosovare Asllani i den 16:e minuten.

Att sprida ut målskyttet över 90 minuter var det inte tal om när Real Madrid gästade Levante i Copa de la Reina.

Hemmalaget fick en drömstart med ett straffmål redan i den tredje minuten men Real Madrid vände snabbt.

Ester González och Olga Carmona såg till att ”Los Blancos” tog ledningen med 2–1 och Kosovare Asllani satte spiken i kistan efter en dryg kvart.

Svenskan kom fri i straffområdet och lobbade elegant bollen över Andreea Părăluță i målet.

Segern tar Real Madrid till semifinal i Copa de la Reina, för första gången i klubbens historia. I semifinalen möter Real Madrid Sporting de Huelva och i den andra semin ställs Barcelona mot Granadilla.lani