– En kandidat till årets mål, säger experten Alexander Axén i Discovery.

Varberg tvingades till två tidiga byten i den allsvenska återstarten borta mot Elfsborg.

I den 16:e minuten gick Jon Birkfeldt av och ersattes av Hampus Zackrisson.

Fyra minuter senare tvingades Zackrisson kliva av skadad.

PLUS: SILLY-SPECIAL: 60 min bara om IF Elfsborg

Trots detta var det gästerna som tog ledningen i matchen. Robin Simovic, som missade en straff tidigare under säsongen, placerade iskallt in 1–0 från straffpunkten.

Men sen var det slut på det roliga för Varberg.

Drömmål av Larsson

Alexander Bernhardsson nickade in kvitteringen i de absoluta slutminuterna av den första halvleken, och i andra tog Elfsborg över spelet helt.

Till slut kom också utdelningen.

Simon Olsson skickade in 2–1 i den 76:e minuten och kort efteråt chippade Rasmus Alm in 3–1.

I den 96:e kom också 4–1 (slutresultatet) via ett klassmål Johan Larsson på volley.

– Det är en kandidat till årets mål, säger experten Alexander Axén i Discovery.

Segern gör att Elfsborg klättrar till en sjunde plats i tabellen.