Svanberg målskytt och utvisad mot Udinese

Publicerad 2021-01-06

Mattias Svanberg hann med det mesta i mötet med Udinese ...

Bolognas svenske landslagsmittfältare Mattias Svanberg var inblandad i mycket i serie A-matchen mot Udinese. Först fick 22-åringen gult kort i den 36:e minuten vid ställningen 1–1, innan han kort därefter gav Bologna ledningen med 2–1 innan paus.

Men andra halvlek hann knappt börja innan Svanberg drog på sig sitt andra gula kort och fick kliva av planen.

Det såg länge ut att gå vägen för hemmalaget i alla fall, trots en man mindre på planen under halva matchen. Men på tilläggstid kvitterade Udinese och mötet mellan de två mittenlagen slutade 2–2. För tabelltolvan Bologna var det femte raka krysset i ligaspelet.