City hedrade offren till Södertäljetragedin

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: TT

FOTBOLL

Popbandet Viola Beach och deras manager Craig Tarry omkom vid broolyckan i Södertälje.

Tarry var en stor City-supporter och under dagens stormöte hedrade klubbens supportrar managern med en minuts applåd.

"Vi är chockade och ledsna att höra om Craig Tarrys dödsfall”, skriver klubben på sitt officiella Twitter-konto.

Det var under natten mellan fredag och lördag som en bil med medlemmarna i indiepopbandet Viola Beach, samt deras manager Craig Tarry, körde rakt ner i broöppningen vid Södertälje kanal och omkom.

Craig Tarry var en profilerad Manchester City-supporter och inför dagens stormöte med Tottenham skickade klubben ut sina kondoleanser.

"Våra tankar är med familjen"

"Vi är chockade och ledsna att höra om hur den livslånga City-supportern Craig Tarry, manager för bandet Viola Beach, omkommit. Våra tankar är med familj och vänner till Craig och medlemmar i bandet i denna svåra stund.”, skriver man.

Craig Tarrys före detta flickvän Gemma Hepworth har också organiserat en hyllning till managern under dagens möte med Tottenham.

”Craig var en livslång City-supporter, så snälla klappa med oss i den femte minuten av dagens match för att hylla Craig. Jag kommer att vara på matchen och klappa för dig, min kära. Tack för musiken, Craig. Lev för alltid”, skriver hon på Instagram.

Och i den femte minuten visades en bild på Craig Tarry upp på jumbotronen samtidigt som stora delar av Etihad Stadium hedrade dödsoffren med en minuts applåd.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.