Francesco Guidolin fick en drömstart i Swansea.

Han fick se Gylfi Sigurdsson och Andre Ayew skjuta hem tre poäng mot Everton.

Hemmapubliken på Goodison Park buade efteråt.

För mindre än en vecka sedan blev det klart att Francesco Guidolin styr Swansea i kampen om ett nytt kontrakt. Sejouren har fått en strålande inledning på Goodison Park.

Det blev tre poäng för 60-åringen, som tidigare gjort succé med Udinese och Vicenza i Italien. Swansea vann borta mot Everton med 2-1.

Bjöd på straff

Bortalaget tog ledningen efter en dryg kvart på en straffspark. Everton slarvade i försvaret, Andre Ayew högg och blev fälld av en pressad Tim Howard.

Gylfi Sigurdsson dunkade in bollen.

Kvitteringen kom tio minuter senare efter en hörna. Gareth Barry mötte bollen, klackade den och såg sedan att den hittade in via Jack Cork.

Öppet mål i 95:e minuten

Ayew gav Swansea ledningen igen. Han sköt in 2-1 via John Stones fot.

Hemmalaget borde ha fått in en kvittering i slutsekunden. Efter en hörna i 95:e minuten fick Seamus Coleman öppet mål från nära håll – men sköt över.

Det är första gången Swansea, som nu har vunnit två raka seriematcher, vinner mot Everton på 22 försök.