Det finns olika sätt att förlora ett derby.

För Torino var det nog väldigt tung på lördagskvällen.

I den 93:e minuten glidtacklade Juan Cuadrado in 2-1 till Juventus.

– Jag tackar Gud för det här, säger Cuadrado till Sky Italia.

Juan Cuadrado, som aldrig riktigt fick chansen i Chelsea, var bänkad från start. Colombianen fick hoppa in i den elfte minuten i stället för tysken Sami Khedira.

Efter några minuter på planen fick Cuadrado se lagkamraten Paul Pogba bjuda på ett klassmål. Fransmannen fick en fin träff med högerfoten och bollen gick i en båge över Daniele Padelli i Torinos mål.

Första målet på över fyra år

I början av den andra halvleken kom kvitteringen. Cesare Bovo, som inte gjort mål sedan våren 2011, bjöd också på ett snyggt mål.

Torino fick frispark strax utanför straffområdet och Bovo ställde upp för att dra till med högern. Först träffade han muren med ett skott från högerfoten, sedan tryckte han till med vänstern och skickade upp bollen i nättaket till 1-1.

Ligger tia i Serie A

På stopptid kom som sagt avgörandet. Alex Sandro skickade in bollen från vänsterkanten och Juan Cuadrado kastade sig fram på inspelet och tryckte in 2-1. En viktig trepoängare för ”den gamla damen” som har inlett Serie A svagt.

Juventus har spelat ihop femton poäng och ligger på tionde plats.

– Den här segern hjälper oss. Den bygger upp vår tro att fortsätta prestera bra och vårt mål är att fortsätta att kämpa om platserna för att komma närmre Scudetton, säger Cuadrado.