Napoli kan bli mästare – efter Inters sena mål

Uppdaterad 2023-05-04 | Publicerad 2023-04-30

Tre poäng mot Salernitana.

Då blir Napoli italienska mästare redan i eftermiddag.

Detta efter att Inter vände och vann med 3–1 hemma mot Lazio tidigare under söndagen.

Napolis första ligatitel på 33 år kan vara bara några timmar bort.

Laget har dominerat Serie A under säsongen och skapat sig ett rejält försprång med sju omgångar kvar att spela.

”Blir helt galet”

I eftermiddag med start 15.00 möter man Salernitana på hemmaplan och nu, efter Inters seger mot Lazio, står det klart att ligatiteln kan säkras redan i eftermiddag.

– Det blir helt galet. Jag kan inte beskriva det i ord. Det måste upplevas hur vi firar, säger Napolisupportern Eugenio Salzano enligt TT.

Lazio tog visserligen ledningen mot Inter i den första halvleken, en ledning man behöll långt in i andra halvlek. Men i den 77:e minuten kvitterade Lautaro Martinez och några minuter senare satte Robin Gosens 2–1.

Inter vann till slut med 3–1.