Publicerad 2020-01-06

Dejan Kulusevskis återkomst till sin gamla hemmaarena utvecklades till en resultatmässig mardröm.

Svenskens Parma blev fullständigt överkört av Atalanta som vann med hela 5–0.

Det har hänt mycket i Dejan Kulusevskis liv den senaste tiden. Svensken tillhörde i början av förra veckan Atalanta men blev några dagar senare klar för storklubben Juventus.

Kulusevski är dock alltjämt utlånad till Parma och i första matchen efter att övergången blev klar var det just Atalanta som stod på schemat.

Och återkomsten, den blev en otrevlig sådan.

Kulusevski och lagkamraterna hade ingenting att sätta emot när Atalanta satte fart. Alejandro Gomez inledde målskyttet när han på vackert manér satte 1–0 efter elva minuter.

Spelade hela matchen

Sedan fortsatte krossen.

Atalanta ledde med tre mål i paus och i andra halvlek utökade Josip Ilicic med två vackra mål och såg till att hemmalaget vann med 5–0.

Kulusevski, som har gjort fyra mål och sju assist för Parma under säsongen, fanns med på planen hela matchen. Landsmannen Riccardo Gagliolo spelade inte.