Snögubbar och målkaos.

Arrangören tvingades skotta planen för att få till en avspark mellan Köln och Freiburg.

Sedan blev det en målfest där Nils Petersen blev största hjälten med ett hattrick.

Avsparken i Bundesliga-mötet mellan Köln och Freiburg blev försenat. Det hade snöat rejält och man tvingade jobba för att få spelbar fotbollsplan.

Trots att man inte lyckades få en snöfri plan valde domaren ändå att blåsa igång matchen efter en halvtimme.

Vid sidan av planen var det stora högar med snö. Bilder visar hur åskådare byggde snögubbar.

Stark inledning

Köln trivdes inledningsvis bäst i snön.

Klunter ordnade 1–0 i den åttonde minuten och efter en dryg kvart tryckte Guirassy in 2–0 till Köln. Efter en halvtimme stod det 3–0 till hemmalaget efter att Freiburgs Stanko gjort självmål.

Då såg det kört ut för bortalaget. Ett tungt underläge och en svårspelad plan. Men Nils Petersen blev stor hjälte för Freiburg.

Petersen hjälte med hattrick

Petersen volleysköt in reduceringen strax före halvtid. Efter en dryg timme ordnade Haberer 2–3 för bortalaget.

Sedan vände Petersen matchen i slutminuterna med två straffsparkar. Han gjorde 3–3 i den 89:e minuten och i 94:e minuten fixade han tre poäng med 4–3-målet.