Orden i spelartunneln på väg ut till andra halvlek blev kraftigt ifrågasatta.

Det hårda svaret på kritiken täcker förstasidan på spanska Marca.

”Medan hundarna skäller rullar karavanen vidare”, meddelar Karim Benzema.

Karim Benzema har kommenterat det uppmärksammade videoklippet.

Real Madrid-stjärnan fortsätter att provocera med kontroversiella uttalanden.

På Instagram la de 32-årige franske anfallaren upp en bild på målfirandet borta mot Mönchengladbach med texten ”Medan hundarna skäller rullar karavanen vidare”.

Ett ordspråk som även José Mourinho använt tidigare för att påpeka att man inte bryr sig om kritiken.

Dålig stämning i laget

Den stora spanska sporttidningen Marca skriver att trots att det är en privat konversation så skapar video en ”obekväm situation i omklädningsrummet”.

De rörliga bilderna avslöjade något som kan tolkas som mobbning och utfrysning i Real Madrid.

Enligt franska RMC Sport ska Karim Benzema hörts försöka förbjuda landsmannen Ferland Mendy att passa Vinicius Junior som spelade på samma kant.

– Bror, spela inte till honom. Jag svär på min mammas liv, han spelar mot oss. Han gör vad han vill, säger Karim Benzema enligt uppgifterna.

Kvitterade på stopptid

Bakom dem stod den 20-årige brassen som antas inte kunnat förstå vad de sa på franska.

Mönchengladbach hade ledningen med 1–0 i halvtid och ökade på till 2–0 i den andra halvleken.

Real Madrid undvek fiasko i slutet av matchen när Karim Benzema reducerade i den 87:e minuten och brassen Casemiro kvitterat i den 93:e minuten.