”Mycket som talar för att han är med”

Av: Malin Wahlberg

Publicerad:

Erik Berg vilades mot Örebro senast. 

Mot IFK Norrköping ser mittbacken ut att vara tillbaka i startelvan. 

– Det är mycket som talar för att han kommer vara med, säger tränaren Kim Bergstrand.

Djurgården föll tungt mot Örebro senast efter ett sent bortamål. Nu åker mästarna till Norrköping där guldet bärgades för över sju månader sedan. Och de ställs mot ett formstarkt hemmalag.

– De har börjat fantastiskt. De har ett väldigt spännande lag med mycket fart, de ser explosiva ut. Det blir något att bita i. Men vi hanterade dem väldigt bra senast och jag ser inte varför vi inte skulle kunna göra det nu, säger Kim Bergstrand.

”Inte haft några nya problem”

Djurgården gjorde flera omkastningar i startelvan senast jämfört med premiären mot Sirius. Mot IFK Norrköping ser Erik Berg, som hoppade in på topp i slutet av Örebromatchen, dock ut att vara tillbaka från start.

– Vi vill ha med honom så mycket som möjligt. Det är mycket som talar för att han kan vara med i morgon. Han hade inte haft några nya problem efter matchen mot Sirius, säger Bergstrand.

Djurgården har stora delar av truppen tillgänglig till matchen. Bara mittbackarna Alexander Abrahamsson och Jesper Nyholm finns på skadelistan vilket innebär att Edward Chilufya är tillbaka i truppen.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.