”Tuffaste beslutet i min karriär”

Av: Ibraheem Alsalman

Publicerad:

Eden Hazard, 28, är klar för Real Madrid.

I ett långt, och känslosamt inlägg på Instagram tar han farväl av Londonklubben.

”Att lämna Chelsea var det tuffaste beslutet i min karriär”, skriver storstjärnan.

I går blev det klart att Real Madrid värvar Eden Hazard från Chelsea för en övergångssumma som landar på strax över en miljard kronor.

I ett långt Instagram-inlägg tar han farväl av Chelsea – klubben han kom till 2012 från franska Lille.

Vill möta dem

”Nu är det dags att reda ut en grej. Jag har älskat varje sekund i den här klubben. Tidigare hade jag aldrig ens funderat – eller lämnat – för en annan klubb. Det gäller även när vi spelade inte så bra. Då försökte jag göra mitt bästa, och det tack vare stödet från klubbens supportrar. En dag kommer jag sitta ner och prata om min missade straff som jag sen sköt in returen för att säkra Premier League-titeln mot Crystal Palace. Eller alla mina mål mot Tottenham, Arsenal och Liverpool”, skriver Hazard.

”Chelsea, och speciellt fansen kommer alltid vara speciella för mig. Jag kommer titta på er nästa säsong. Jag hoppas att vi lottas mot varandra i Champions League så att vi kan möta varandra”, skriver nyblivne Real Madrid-spelaren.

Eden Hazard har vunnit två Europa League-titlar, två Premier League, en ligacup och en FA-cup med Chelsea. Kontraktet med Real Madrid gäller fram till juni 2024.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.