Publicerad 2017-03-18

Stoke såg ut att hjälpa de andra topplagen i Premier League.

Men Gary Cahill klev fram och blev hjälte.

Chelsea har tio matcher kvar i ligan – toppar Premier League med 13 poäng före Tottenham och Manchester City.

Även om lagen har spelat en match mindre och kan krympa avståndet till tio poäng genom vinst imorgon ser Chelsea allt mer ut att bli mästare.

Willian gav Chelsea ledningen efter 13 minuter. Men Stoke kom tillbaka och hann kvittera innan domaren hade blåst av första halvlek. Stoke fick straff och Jonathan Walters sköt in 1–1.

Cahill blev hjälte

Hemmalaget såg länge ut att ordna en poäng. Men efter en hörna i den 87:e minuten forcerade Gary Cahill in segermålet 2–1.

Efter 28 omgångar har Chelsea 69 poäng. Manchester City tar emot Liverpool medan Tottenham gör upp med Southampton på White Hart Lane.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se