Nytt poängtapp för Juventus

Uppdaterad 2018-08-09 | Publicerad 2015-09-12

En poäng på tre matcher.

Så ser det ut för Juventus efter 1-1 mot Chievo.

Ett sent straffmål från Paulo Dybala räddade mästarna från tredje raka förlusten.

Förlusten mot Roma i senaste omgången gjorde att Juventus hade nått ett historiskt bottennapp – laget har aldrig startat ligan sämre. I kväll startade mötet med Chievo med en käftsmäll.

Preparim Hetemaj gav bortalaget ledningen, finländaren sköt in 1-0 redan efter fem minuter.

Juventus jagade sedan en kvittering. Men det skulle dröja fram till den 82:e minuten innan laget fick utdelning.

Chievo leder ligan

Juan Cuadrado gick omkull i straffområdet och domaren pekade på den straffpunkten. Paulo Dybala dunkade bokstavligen in 1-1.

”Den gamla damen” ville ha full pott och försökte få in ett segermål, men det blev en poäng vardera.

Det betyder att Juventus har en poäng efter tre matcher. Chievo har tagit sju poäng hittills, och toppar Serie A.