Publicerad 2016-09-11

Gary Cahill var på väg att bli syndabock efter en rejäl blunder.

Men Diego Costa räddade lagkamraten med en snygg cykelspark.

Chelsea fick nöja sig med 2-2 mot Swansea.

Chelsea malde på från start borta mot Swansea. Och när Diego Costa hittade nätet med ett fint skott i den 18:e minuten såg Londonklubben väldigt stark ut.

Chelsea fortsatte jaga fler mål och såg ut att gå mot tre poäng. Men allting förändrades efter en knapp timme.

Bjudning av Cahill

Chelsea-målvakten Thibaut Courtois orsakade straff när han fällde Gylfi Sigurdsson. Belgaren kunde inte heller göra något åt Sigurdssons straff fram till 1-1.

Några minuter senare drällde Gary Cahill med bollen. Leroy Fer var där och stal bollen och ordnade 2-1 till Swansea.

Cahill var förbannad efter matchen. Han hade velat ha frispark i den situationen.

– Det är en klar frispark. Jag är frustrerad. Kom igen, seriöst! Du hade kunnat sitta på månen och se att det var frispark, säger mittbacken till BBC.

Klassmål av Costa

Men Diego Costa, som missade ett jätteläge vid ställningen 1-0, räddade Chelsea från förlust.

Med tio minuter kvar på klockan cykelsparkade han in 2-2 från nära håll.

Managern Antonio Conte gjorde ett sent byte och kastade in Michy Batshuayi i jakten på ett segermål. Trots flera bra målchanser fick italienaren nöja sig med en poäng mot Swansea.

Costa såg förbannad ut efter slutsignalen då han vrålade rakt ut.