Zlatan på väg mot ännu en titel

Publicerad 2016-01-28

Zlatan började på bänken i PSG:s cupseger.

Zlatan Ibrahimovic är på väg mot ännu en titel.

Paris SG är klart för sin tredje raka final i franska ligacupen efter 2-0 mot Toulouse.

Den svenske superstjärnan spelade bara den avslutande kvarten

PSG är kvar i alla turneringarna och har många matcher (och möten med Toulouse senaste tiden).

Därför valde tränare Laurent Blanc att vila flera av de största stjärnorna, däribland Zlatan Ibrahimovic, i semifinalen hemma mot ligabottenlaget Toulouse.

Vackert av di María

Efter en första halvlek där PSG dominerade stort i bollinnehavet, men inte skapade så mycket, kunde Ibrahimovic från bänken se hur Ezequiel Lavezzi gjorde 1-0 (65) och Ángel di María vackert svarade för 2-0 (72).

Zlatan Ibrahimovic kom in på planen efter 74 minuter spel och sprintade starkt ifrån Toulouseförsvaret och fick ett bra läge i 83:e minuten.

Bra räddning

Toulousemålvakten Mauro Goicoechea gjorde en bra räddning på svenskens vänsterskott.

PSG-målvakten för kvällen, Nicolas Douchez, räddade hemmalaget från en mer nervig avslutning av matchen när han räddade en straff från Toulouse danske anfallare, Martin Braithwaite.

2-0-segern tog PSG till lagets tredje raka final i ligacupen som man vunnit de två senaste åren.

PSG möter Lille i finalen av ligacupen på Stade de France i Paris 23 april.