Haaland med mål igen – har nätat i samtliga matcher

Publicerad 2020-02-04

Borussia Dortmund är ute ur tyska cupen efter 2–3 mot Werder Bremen.

Men Erling Braut Haaland, han gjorde mål igen.

Han var även högst delaktig när tumult utbröt bland spelarna i slutet av matchen.

Det har hört till vanligheterna sedan den 19-årige norrmannen kom till Borussia Dortmund i januari. Han gjorde hattrick i debuten och sedan dess har det blivit mål i varje match.

I cupmatchen mot Werder Bremen, Haalands fjärde match, inledde han på bänken. Men i andra halvlek fanns han på plan och drygt 20 minuter senare höll han sig framme. Från nära håll stötte 19-åringen in ett inlägg från Julian Brandt, Haalands åttonde mål för Dortmund.

Strax efteråt utökade dock Werder Bremen till 3–1.

Heta känslor i slutet

17-årige amerikanen Giovanni Reyna reducerade och i slutet av matchen var han inblandad i en situation som skapade heta känslor. Reyna föll i straffområdet, reste sig och fick en lättare knuff av Werder Bremens Niklas Moisander varpå han föll till marken på nytt.

Situationen föranledde ett bråk där den hetaste ordväxlingen var mellan Haaland och Kevin Vogt, och flera andra spelare fick sära på duon.

Efter VAR-granskning fick Reyna och Moisander syna det gula kortet. Werder Bremen vann med 3–2.