Bayern vann stormötet – Lewandowskis galna svit

Ny storseger: ”Barça inte längre något motstånd”

Dagens mest väntade nyhet?

Robert Lewandowski har gjort mål.

I 3–0-segern mot Barcelona nätade Bayern-anfallaren för 18:e matchen i rad.

Två gånger om dessutom.

Efter att Tomas Müller gett tyskarna ledningen i Champions League-premiären borta på Camp Nou sköt Lewandowski 2–0 i början av andra halvlek.

Med fem minuter kvar att spela fastställde målmaskinen från Polen slutresultatet till 3–0. Han skottfintade bort Gerard Piqué innan han dundrade in bollen från nära håll.

”Spelar ingen roll om Messi är där”

Ännu en tuff smäll för ett skadedrabbat Barcelona, som nyligen tappade Lionel Messi till PSG. Senaste lagen möttes i Champions League, för drygt ett år sedan, vann Bayern med 8–2.

”Barça är inte längre något motstånd för Bayern” lyder rubriken i den tyska tidningen Bild.

– Vi kontrollerade matchen till hundra procent. Vi kan vara väldigt nöjda med insatsen, säger ”Lewa” i Viaplay.

– Det spelar ingen roll om Messi är där eller inte. De är fortfarande en tuff motståndare, speciellt på Camp Nou.

Misslyckades senast i februari

Fullträffarna innebär att 33-åringen utökar sin makalösa svit.

Lewandowski har inte gått mållös från en tävlingsmatch för Bayern München sedan februari, totalt 18 matcher. I fyra av dem har han gjort hattrick.