Tvingas be om ursäkt efter intervjun

Av: Emil Eiman Roslund

Publicerad:
Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

Han beskrev situationen som piss.

Och sade att tränaren verkar hata honom.

Nu måste Daniel Sundgren be om ursäkt till sin klubb för intervjun han gjorde med Fotbolldirekt.

Enligt SDNA uppskattade inte Daniel Sundgrens grekiska klubb Aris Thessaloniki det 29-åringen berättade i slutet av förra veckan.

– Du vet när man känner att man har en bra period på träningarna, här spelar det ingen roll ... det känns som att jag är ett spöke på träningarna. När jag fick höra att det skulle vara en tysk (Michael Oenning) som tog över tänkte jag, okej nu är jag hemma. Men han verkar hata mig, vi går inte ihop alls, sade Sundgren till Fotbolldirekt.

Aris uppges begära att Sundgren ska skicka en skriftlig ursäkt till klubben. Där tidigare AIK-backens framtid är osäker, han har två år kvar på kontraktet men enligt uppgifter får Sundgren redan nu börja leta efter en ny klubb.

Daniel Sundgren blev klar för Aris förra våren, och veckan innan han skulle lämna AIK för Grekland blev han under uppmärksammande omständigheter avstängd av de svartgula.

– Det är en onödig grej. Men det är inte jag som har startat det. Det är konstigt att de vill svartmåla mig nu. De vet att jag inte är illojal över huvud taget, sade Sundgren förra sommaren.

Sportbladet har sökt Daniel Sundgren för en kommentar.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

ÄMNEN I ARTIKELN