Ny dundertavla – häcklades direkt

Mardröm igen för Liverpools målvakt

Av: Andreas Käck

Publicerad:
Uppdaterad:

Andra matchen efter semestern.

Då kom ännu en dundertavla av Loris Karius, som dessutom häcklades av en motståndare.

– Det är ingen som gillar det målet, säger Liverpools tränare Jürgen Klopp.

När Real Madrid tog hem sin tredje raka Champions League-titel i våras fick de hjälp på traven av Liverpool-målvakten Loris Karius. Han stod för två präktiga tabbar och var totalt förkrossad efteråt.

– Det var jag som gjorde att vi förlorade matchen. Jag är ledsen och jag ber om ursäkt. Om jag kunde gå tillbaka i tiden skulle jag göra det. Jag lider med mitt lag, jag vet att jag svek dem i dag. Målen kostade oss titeln. Jag hade inte mycket att säga i omklädningsrummet efteråt. Självklart försökte alla muntra upp mig, men det var bara tystnad överallt för alla var väldigt besvikna, sa Karius då.

”Så jävla usel”

Nu är han tillbaka från semester.

På tisdagen spelade Liverpool sin andra försäsongsmatch, mot fjärdeligalaget Tranmere Rovers, och till den andra halvleken, vid ledning 3-0, byttes Karus in.

I den 72:a minuten stod han för en ny supertavla.

Han släppte en retur rakt ut i banan varpå Tranmeres Jonny Smith enkelt kunde göra mål.

Enligt The Mirror ska Tranmere-spelaren Ben Tillit då ha vänt sig mot Karius och sagt ”du är så jävla usel”.

”Ingen som gillar det”

Liverpool vann till slut matchen med 3-2, men efteråt tvingades tränaren Jürgen Klipp, av förklarliga skäl, svara på frågor om Karus insats.

– Det är ingen som gillar det målet, men vi kan inte blåsa upp det till en grej varje gång Karius släpper in ett mål. Misstag sker. Jag gillar det inte, han gillar det inte – med det är sånt som sker. Så låt oss gå vidare och göra det bästa av situationen och lära oss av våra misstag. Det är så jag ser på det, säger Klopp enligt Liverpools hemsida.

GRATIS! Ladda ner Sportbladets app i iPhone & Android.

Publicerad:

LÄS VIDARE