Östlund nobbar Bajen

Av: Daniel Sjöberg

Publicerad:
Uppdaterad:

Högerbacken kontraktslös

Foto: Alexander Östlund.

Alexander Östlunds karriär i Southampton kan vara över och spel i allsvenskan är inte uteslutet. Det blir dock ingen återkomst till Hammarby.

– Med all respekt för Hammarby, om Alexander ska vända hem till allsvenskan ska det vara ett lag som slåss om titeln, säger Östlunds agent Fabio Alho till Fotbollskanalen.se.

Han fick sitta på läktaren när Southampton räddade nytt kontrakt i The Championship på söndagen. Överhuvudtaget har han fått spela lite den gångna säsongen. Skador har stört högerbacken som trots allt hoppas få vara kvar i Southampton.

– Om Southampton vill behålla honom är det hans första prioritet. Det händer mycket i klubben och det är en nygammal ägare i form av Rupert Lowe som är på väg tillbaka och han var den som värvade Alexander, säger Fabio Alho.

Det är osäkert om det blir någon fortsättning i den engelska klubben och kanske kan det bli en flytt tillbaka till allsvenskan.

– Allt är möjligt, vi är öppna för allt. Men det ska vara ett lag som slåss om titeln, Alexander vill vara med och slåss om att vinna en titel, säger Alho till Fotbollskanalen.se.

Att han skulle återvända till Hammarby som han lämnade för Feyenoord innan han hamnade i just Southampton tycks dock vara uteslutet.

– Med all respekt för Hammarby, om Alexander ska vända hem till allsvenskan ska det vara ett lag som slåss om titeln, menar Alho.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.