Först missade han sin första straff i United-tröjan.

Men Bruno Fernandes tog revansch och blev stor hjälte för ett ifrågasatt Manchester United borta mot Newcastle.

– Det här laget håller ihop, säger han.

Efter 1–6-förnedringen mot Tottenham gjorde Ole Gunnar Solskjaer fem förändringar i United-elvan och pratade om vikten av attityd, press och kroppsspråk.

Två minuter senare hade ett tveksamt Lindelöfingripande startat en snabb omställning som slutade med att Emil Krafth skickade in en boll som Luke Shaw stötte rakt in i egen bur.

En uppförsbacke som blev än brantare när Bruno Fernandes satte sitt 1–1-firande i halsen efter en VAR-granskning som korrekt visade offside på Juan Mata.

Maguire målskytt

Då klev spelaren som haft det tyngst av dem alla i United fram. Harry Maguire skallade in kvitteringen på hörna i den 23:e minuten.

Sen följde en tung forcering i andra halvlek. Bruno Fernandes fick chansen från straffpunkten men då missade han för första gången på elva försök i United-tröjan.

Men i den 86.e minuten fick han revansch. Efter en fin omställning hittade Marcus Rashford Fernandes i djupet och ur snäv vänstervinkel trädde han upp 2–1 i krysset bakom Karl Darlow i Newcastle-målet.

– Det här är en stor klubb och vi vet att vi har en stor press på oss. Vi är stora spelare och vi är okej med det, det här laget håller ihop, säger Bruno Fernandes.

Svaga betyg för Lindelöf

Matchen slutade sedan 4–1 efter att Aaron Wan-Bissaka dundrat upp 3–1 i nättaket och sedan även Marcus Rashford dragit nytta av de stora ytorna i Newcastleförsvaret i slutminuterna.

En viktig seger där ifrågasatte Lindelöf delade experterna på de brittiska öarna. Manchester Evening News ger honom klart sämst betyg i hela laget, en trea.

”Rättfärdigade inte sin återkallning till startelvan”. skriver man.

Samtidigt gav Daily Express svensken en åtta i betyg och Daily Mirror landade i en stabil sexa.

Manchester Uniteds sex poäng räcker fortfarande bara till en fjortonde plats i tabellen. Newcastle hittar vi fyra platser längre upp med en poäng mer.