Jonna Andersson och Magdalena Eriksson startade i Chelseas ligapremiär mot Manchester United.

Dessutom gjorde stjärnan Pernille Harder sin debut.

Men det regerande mästarlaget fick ”bara” med sig 1–1.

Chelsea blev tidigare i veckan ännu starkare när man gjorde klart med Pernille Harder från Wolfsburg. Enligt The Guardian kostade Harder 300 000 pund, drygt 3,5 miljoner kronor, vilket är den högsta summan någonsin för en damspelare.

Och den danska världsstjärnan fanns med i truppen i premiärmatchen borta mot Manchester United.

Harder inledde på bänken och fick därifrån se Chelsea ta ledningen tack vare en annan offensiv nyckelspelare – Sam Kerr – som vräkte sig fram och stötte in 1–0 i första halvlek.

Byttes in i slutet

Manchester United kvitterade i 79:e minuten och i ett försök att få till ett segermål fick Pernille Harder göra sin debut. Danskan byttes in direkt efter baklängesmålet men lyckades inte sätta sin prägel på resultatet och matchen slutade 1–1.

Jonna Andersson och Magdalena Eriksson startade för Chelsea. I Manchester United byttes Lotta Ökvist in i matchminut 74.