Ken Sema klappas om efter 4–0 mot Bristol City.

Ken Sema har gjort sitt första ligamål för säsongen.

Om man litar på Watfords egna kanaler har han till och med gjort två.

Watford körde över Bristol City med 4–0 i första halvlek.

Watford behövde inte mer än en dryg halvtimme för att göra hela fyra mål. Bristol City blev krossade redan i första halvlek.

En av huvudpersonerna bakom Watfords drömstart är svensk. Ken Sema var sist på bollen av Watfords spelare vid första målet, som kom redan efter två minuter. Klubben själva menar att det är just Sema som ligger bakom, men enligt sajter med matchstatistik var det självmål från Taylor Moore.

Första ligamålet

Men Sema såg till att få ett mål i protokollet ändå. Efter att hans lagkamrater hade utökat ledningen två gånger om, kunde Sema sätta dit 4–0, strax innan halvtid.

Och krossen fortsatte även i andra halvlek, där Ismaila Sarr satte sitt andra mål för matchen till 5–0. Krossen slutade 6–0 efter ett sista mål i slutminuterna.

Det är Semas första mål i Championship, engelska andraligan, denna säsong. Tidigare har han gjort ett mål i cupen.