Antonio Conte och Thomas Tuchel äter inte middag med varandra ikväll.

De bägge tränarna rök ihop med varandra flera gånger om i dagens Londonderby.

Harry Kane räddade poäng för Tottenham när han kvitterade till 2–2 på stopptid.

Det blev ett kaosartat Londonderby mellan Chelsea och Tottenham på söndagskvällen.

Chelseatränaren Thomas Tuchel och Spurstränaren Antonio Conte rök ihop flera gånger om under matchen och efter slutsignalen.

Det började när Tottenham kvitterade till 1-1 efter 68 minuter genom Pierre-Emile Hojbjerg,(Chelsea tog ledningen efter ett fint volleymål av Kalidou Koulibaly).

PLUS: Stor rankning: Europas 30 bästa klubbar

Ett mål som fick känslorna att svalla över där Spurstränaren Antonio Conte firade målet vilt mitt framför Chelseatränaren Thomas Tuchel.

De bägge tränarna rök då ihop med varandra innan andra ledare klev emellan och de bägge fick gult kort.

Och bara fem minuter senare var det Tuchel som firade ordentligt.

Dejan Kulusevski tappade boll på egen planhalva och Raheem Sterling kunde frispela Reece James som säkert satte 2–1 och då valde Tuchel springa längs sidlinjen och han skrek ut sin lycka framför fansen.

Rött kort till tränarna

Men Tottenham skulle komma tillbaka på tilläggstid. I den 96:e minuten nickade Harry Kane in 2–2 på en hörna. Ett mål som blev omdiskuterat då Cristian Romero vid situationen innan drog i Cucurellas hår, men domaren friade och målet godkändes.

Efter slutsignalen så bröt ett nytt storbråk ut mellan tränarna när de skulle skaka hand med varandra. Den här gången fick bägge tränarna rött kort av domaren Anthony Taylor.

– Jag trodde att när man skakar hand så kollar man varandra i ögonen men Conte hade en annan åsikt. Det var inte nödvändigt, men många saker är inte nödvändiga, säger Tuchel till Sky Sports.

– Domaren visade mig ett rött kort men jag förstår inte riktigt dynamiken av det som hände. Det var inget stort problem. Jag tycker att firande vid målen var riktigt bra, säger Conte till Sky Sports.