Lionel Messi och Barcelona verkar inte sakna Neymar speciellt mycket.

Argentinaren gjorde fyra mål när Eibar krossades med 6–1.

Messis målfacit i La Liga: Nio mål på fem matcher.

Barcelona hade inga större problem med att städa av Eibar under tisdagskvällen.

Katalanerna vann med 6–1 efter att Lionel Messi på egen hand stått för fyra och snacket om att han ska sakna Neymar känns ganska svalt i dagsläget.

Argentinaren har nu gjort nio mål på de fem inledande ligamatcherna och bakar man in Champions League-mötet mot Juventus är det ytterligare två kassar in på kontot.

Elva mål på 6 matcher

Mot Eibar öppnade han målskyttet från straffpunkten efter 20 minuter och i början av den andra halvleken rullade han in sitt andra – för att minuten senare fullborda ett hattrick.

30-åringen toppade sedan av kvällen med att sätta 6–1-målet med tre minuter kvar – och har nu gjort 300 mål på Camp Nou.

Och kollar man på Messis målrad de senaste elva matcherna där han blivit målskytt ser den ut som följer: 2-2-2-2-2-2-2-2-2-3-4.

I och med segern har Barcelona redan kopplat ett fast grepp om ligan. Efter fem matcher har laget gjort 17 mål framåt och bara släppt in två bakåt.

Dessutom är Real Madrid redan sju poäng bakom.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se