Tungt för Quaison när Palermo föll igen

Uppdaterad 2016-11-21 | Publicerad 2016-10-31

Inblandad i två baklängesmål

Kräftgången fortsätter för Palermo.

Borta mot Cagliari kom i kväll femte förlusten på de sex senaste matcherna i Serie A.

Detta efter en tung afton för svenske Robin Quaison.

Förra säsongen var Palermo bara en poäng ifrån att åka ur Serie A och det ser inte speciellt lovande ut nu heller.

Laget är fast förankrat i botten av tabellen och har efter elva omgångar bara tagit hem en seger.

I kväll borta mot Cagliari blev det en ny förlust, den femte på de sex senaste matcherna. Både Oscar Hiljemark och Robin Quaison spelade från start för Palermo och det var framför allt den sistnämnde som hade en tuff match.

Missade nicken

Efter en mållös första halvlek kunde Daniele Dessena skjuta in 1–0 direkt på volley på ett inlägg efter att Quaison missbedömt bollbanan och inte lyckats nicka undan bollen.

Elva minuter senare slog Dessena till igen på en omställning, detta efter att italienaren sprintat ifrån Quaison som inte hann jobba tillbaka till försvaret i tid.

Ilija Nestorovski hann reducera innan slutsignalen men det blev ändå en ny förlust för Palermo som ligger näst sist i Serie A, dock inte med mer än en poäng upp till säker mark.